aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣπαρτάκ - ΑΕΚ: Από το... χώμα μέχρι τον… Θεό η τιμή των εισιτηρίων

Σπαρτάκ – ΑΕΚ: Από το… χώμα μέχρι τον… Θεό η τιμή των εισιτηρίων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας – ΑΕΚ Λάρνακας για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ στο Οτκρίτιε Αρένα (открытие арена). Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι η τιμές εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 700 και φτάνουν μέχρι 15.000 ρούβλια. Δηλαδή από 9.83 ευρώ, μέχρι 210.73, ανάλογα με τις θέσεις του γηπέδου της Σπαρτάκ. Πάντως τα 210.73 ευρώ, αφορούν στα VIP θεωρεία του γηπέδου (για τους κατόχους καρτών διαρκείας platinum), εξ ου και το υψηλό κόστος.

Η προπώληση άρχισε χθες και βάσει δημοσιεύματος της επίσημης ιστοσελίδας της Σπαρτάκ, για τον αγώνα στη Μόσχα, θα χωριστεί σε τέσσερις φάσεις. Αρχικά από τις 22 με 28 Ιουλίου θα γίνεται ηλεκτρονικά η πώληση από την ιστοσελίδα tickets.spartak.com για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στις 29 θα γίνεται επίσης ηλεκτρονικά η πώληση εισιτηρίων για τους κάτοχους της κάρτας loyalty. Από της 30 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου, θα διεξαχθεί πώληση για όλους τους υπόλοιπους οπαδούς και τέλος στις 4 Αυγούστου θα αρχίσει παράλληλα με την ηλεκτρονική έκδοση και η πώληση εισιτηρίων στο στάδιο της ομάδας από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Πάρτε μια γεύση από την γηπεδάρα της Σπαρτάκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ