aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣούτερντεν: «Παράδειγμα ο Χέιτλι, σπρώχτηκε εν ψυχρώ στην άκρη»

Σούτερντεν: «Παράδειγμα ο Χέιτλι, σπρώχτηκε εν ψυχρώ στην άκρη»

Δηλώσεις στη βελγική ιστοσελίδα voetbalkrant.com παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νιλς Σούτερντεν. Ο Βέλγος ακραίος αμυντικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, η περσινή του αγωνιστική απραξία δεν είχε να κάνει με την απόφαση της ομάδας της Λάρνακας για τον τερματισμό του συμβολαίου του.

Όπως ανέφερε ήταν απόφαση του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος πήγε για ολική επαναφορά του ρόστερ της ομάδας, και έδωσε ως παράδειγμα τον Τομ Χέιτλι, που πέρσι ήταν βασικός και φέτος βρίσκεται εκτός ρόστερ.

Όσα δήλωσε ο Νιλς Σούτερντεν:

«Ένας νέος τεχνικός διευθυντής ήρθε στην ομάδα στο τέλος της περασμένης σεζόν. Πήγε για ολική επαναφορά της ομάδας. Εκτός από τρεις παίκτες, όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να φύγουν. Το γεγονός ότι αγωνίστηκα πολύ λίγο δεν είχε να κάνει με την απόφαση τους. Πάρτε για παράδειγμα τον Τομ Χέιτλι. Ήταν ένας από τους βασικούς στην προηγούμενη σεζόν και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς, αλλά επίσης εν ψυχρώ σπρώχτηκε στην άκρη.

Επειδή το συμβόλαιο μου τερματίστηκε, μπορώ να υπογράψω με κάποια ομάδα ανά πάσα στιγμή. Δεν κάνω προπονήσεις με ομάδα αυτή τη στιγμή. Το πρωί πάω για περπάτημα, και το απόγευμα κάνω ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με φυσιοθεραπευτή. Είναι μια τρελή κατάσταση.

Πολλές ομάδες ψάχνουν για νέους που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, το οποίο σημαίνει νέους από τους οποίους μπορείς να κερδηθούν χρήματα από την πώληση τους. Δεν αμφισβητώ όμως τον εαυτό μου, είμαι αρκετά μεγάλος για να εκτιμήσω τις ικανότητες μου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις, από το εξωτερικό και το Βέλγιο. Δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά σίγουρα δεν θα πανικοβληθώ. Το βλέπω με καλό μάτι και είμαι έτοιμος. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψω σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ