aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣούτερντεν: «Απογοητευτικό και ενοχλητικό ότι είμαι εκτός»

Σούτερντεν: «Απογοητευτικό και ενοχλητικό ότι είμαι εκτός»

Σε δηλώσεις σε Βελγική ιστοσελίδα προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νίλς Σούτερντεν. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στη ζωή του στην Κύπρο όσο και στην πορεία των κιτρινοπράσινων. Παράλληλα, χαρακτήρισε το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος ως πιο χαμήλο από του Βελγικού, ενώ τόνισε ότι είναι απογοητευτικό αλλά και ενοχλητικό το γεγονός ότι είναι εκτός, αφού δεν μπορεί να δείξει τις ικανότητες του.

Όσα δήλωσε ο Νιλς Σούτερντεν:

«Tα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή. Μετά τον κορονοϊό δεν ήμουν καλά σωματικά. Τραυματίστηκα μετά στον μηρό αλλά συνέχισα να παίζω. Πολύ καιρό προφανώς. Ο πόνος μεγάλωνε, και άρχιζα να πέφτω. Είναι πολύ απογοητευτικό και ενοχλητικό το ότι είμαι εκτός, αφού θέλω να δείξω τις ικανότητες μου στους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα επιστρέψω.

Το επίπεδο στην Κύπρο είναι πιο χαμηλό από το Βέλγιο αλλά έχουμε μια καλή ομάδα με πολλούς Ισπανούς. Αν και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, οπότε η πίεση είναι μεγάλη. Επίσης, όσον αφορά τη διαμονή, πολλές Βελγικές ομάδες θα ζηλεύουν την ΑΕΚ. Για μένα ήρθε η ώρα για διαφορετικό αέρα, πιο ζεστό (γέλια).

Η οικογένεια μου πηγαίνει και έρχεται Βέλγιο-Κύπρο, ενώ τα δεδομένα με τον κορονοϊό εδώ δεν είναι κακά. Υπάρχει λοκντάουν καθώς θέλουν να σώσουν την εποχή του τουρισμού. Με τον νέο προπονητή ο Τέουνκενς έχασε τη θέση του, είναι κρίμα γιατί στην ηλικία του πρέπει να παίζει. Ειδικά δεδομένης της τεράστιας προοπτικής του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ