aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣούπερ προημιτελικός στη Λεμεσό

Σούπερ προημιτελικός στη Λεμεσό

Το μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων –ΑΕΛ ξεχωρίζει από τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου γυναικών που είναι ορισμένοι για την Τρίτη 14 Φεβρουαρίουστις 20:00. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ θα γίνουν άλλοι δυο επαναληπτικοί.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΛ: Το λεμεσιανό ντέρμπι προκαλεί για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των πετοσφαιρόφιλων πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου. Οι δύο ομάδες θα τα πουν για τρίτη φορά μεταξύ τους τη φετινή χρονιά και ήδη μοιράζονται τις νίκες. Ο γηπεδούχος Απόλλων θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης παρόλο που τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό. Η ΑΕΛ μετά την ευρωπαϊκή δοκιμασία επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις επιδιώκοντας ένα αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου της που θα την καθιστά φαβορί για πρόκριση. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο «Νίκος Σολωμονίδης».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΚ: Συγκλονιστικός αναμένεται ο επαναληπτικός μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ στο ΑΤΙ. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε τον πρώτο αγώνα στη Λάρνακα με 1-3, αλλά οι «κιτρινοπράσινες» μπορούν να αντιδράσουν και να πετύχουν το διπλό πρόκρισης. Η Ανόρθωση που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση βολεύεται και με ήττα 2-3, αλλά θα προσπαθήσει για τη νίκη ώστε να μην μπει σε περιπέτειες. Η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να διεκδικήσει διπλό και πρόκριση. Αυτό προϋποθέτει νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τους ημιτελικούς το ΘΟΪ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ο επαναληπτικός του 0-3 που πέρασε η Ολυμπιάδα από τη Δερύνεια την περασμένη Τρίτη. Το αποτέλεσμα αυτό καθιστά την προσφυγική ομάδα ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ομάδα της Έφης Πέτρου αρκείται με ήττα 2-3. Οι Δευνειώτισσες θα παλέψουν και θα προσπαθήσουν να φέρουν τον επαναληπτικό στα μέτρα τους ώστε να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 και να οδηγήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ. Ο νικητής του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το Λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ