aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σούπερ Καπ: Τι δήλωσαν οι προπονητές

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην αλλαγή αγωνιστικής συμπεριφοράς από τους παίκτες του, στο δεύτερο μισό, εστίασε τη νίκη της ομάδας του, ο προπονητής της ΑΕΚ, Λίνος Γαβριήλ. Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουστένης, προπονητής του ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στα μείον που είχε η δική του ομάδα σε σύγκριση με τον αντίπαλο, αποδίδοντας την ήττα στην κούραση των παικτών του.

Γαβριήλ: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, που πίστεψε ότι μπορούσε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο να κερδίσουν τον πρωταθλητή. Από τη δική μας πλευρά, πρέπει να αλλάξει το γεγονός ότι δεχθήκαμε 43 πόντους στο ημίχρονο και αυτό, δεν ισχύει μόνο για το ΑΠΟΕΛ, αλλά για όλους μας τους αντιπάλους.

Αλλάξαμε εικόνα στην επανάληψη, η μπάλα κυκλοφόρησε και γι’ αυτό ήμασταν καλύτεροι στο διάστημα αυτό. Οι παίκτες μας προσπάθησαν, όσο και αν κάποιοι δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Τώρα, κοιτάμε τη συνέχεια».

tzimis-koustenisΚουστένης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Εμείς είχαμε μειονέκτημα σε ποιότητα και ποσότητα απέναντι στην αντίπαλο μας. Όμως, όσο είχαμε δυνάμεις παλέψαμε και αυτό έγινε στα 25 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ως εκείνο το σημείο, ήμασταν στο πλάνο που είχαμε για το παιχνίδι αυτό.

Μοιραία όμως στα τελικά στάδια η ΑΕΚ επέβαλε το ρυθμό της, καθώς εμείς, ήμασταν καταπονημένοι από την κούραση και τη μικρή προετοιμασία. Παρόλα αυτά, οι παίκτες μας προσπάθησαν και η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ