aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣούπερ αποδόσεις στον Stoiximan!

Σούπερ αποδόσεις στον Stoiximan!

Ο Stoiximan, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, σας προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις για τον πρωταθλητή και όχι μόνο. Ποντάρετε από τώρα για περισσότερα κέρδη. Πιστεύετε ότι μπορείτε να προβλέψετε τον φετινό νικητή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας;

Ο Stoiximan σας προσφέρει όλες τις επιλογές σε σούπερ αποδόσεις:

Αν πιστεύετε ότι η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα στεφθεί πρωταθλήτρια, ποντάρετε στον Stoiximan στο 4.00! Αν βλέπετε πρωταθλητή τον ΑΠΟΕΛ, η απόδοση είναι 1.67.

Η απόδοση της Ομόνοιας στον Stoiximan είναι 8.00, ενώ οι ομάδες της Λεμσού, ΑΕΛ και Απόλλωνας, έχουν απόδοση 10.00. Αν θέλετε να ποντάρετε στην Ανόρθωση, η απόδοση είναι 200.00!

Στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας σας.

Αν πιστεύετε ότι στο τέλος της σεζόν πρώτος σκόρερ στην ΑΕΚ θα είναι ο Αντρέ Άλβες, η απόδοση είναι  1.25 και ο Ιβάν Τρισκόφσκι δίνει 4.00. Λαρένα και Ακοράν ακολουθούν με 15.00.

Στον ΑΠΟΕΛ ο Πιέρος Σωτηρίου ως πρώτος σκόρερ της ομάδας του έχει απόδοση 1.25, ο Εφραίμ 5.00 και ο Ντε Καμάργκο 8.00.

Στην Ομόνοια ο Ντάρμπισαϊρ δίνει 1.45 για να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο Σέρινταν 2.20. Στην ΑΕΛ ο Αρουαμπαρένα έχει απόδοση 1.75 και ο Ουέλινγκτον 3.00.

Στον Απόλλωνα μπορείτε να ποντάρετε στον Γκιέ Γκιέ (1.60), στον Παπουλή (2.70), στον Ντα Σίλβα (10.00) και όχι μόνο.

Στο 1.90 η απόδοση του Καμπρέρα και του Γκονσάλβες στην Ανόρθωση, στο 10.00 του Κολούνγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ