aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκορ ασφαλείας και χρόνος για βελτίωση

Σκορ ασφαλείας και χρόνος για βελτίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το προψεσινό παιχνίδι με την Φολγκόρε ήταν γνωστό ότι δεν θα ήταν υψηλού κινδύνου για την ΑΕΚ. Το θετικό όμως για την ομάδα της Λάρνακας είναι ότι έδειξε σοβαρότητα σε όλο το 90λεπτο και κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη με 3-0. Επιτυχία που τη στέλνει από τώρα στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και της δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να βελτιωθεί.

Σίγουρα αυτή την περίοδο δεν μπορεί καμία ομάδα να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει αυτό το διάστημα, ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να γίνεται όλο και καλύτερη η ΑΕΚ.

Αυτό που μπορεί η ομάδα της Λάρνακας να κρατήσει από την αναμέτρηση, κατά κύριο λόγο, είναι η πολύ καλή εμφάνιση και παρουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός έδειξε με το «καλημέρα» της σεζόν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Δεν είναι μόνο τα δυο πολύ όμορφα τέρματα που σημείωσε, αλλά και η όλη παρουσία του. Συμμετέχοντας στην προετοιμασία της ΑΕΚ από την αρχή, δείχνει ότι θα είναι ακόμη καλύτερος από ό,τι στη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Όπως και να έχει, πλέον ο επαναληπτικός της ερχόμενης Πέμπτης στο Σαν Μαρίνο είναι τυπικής διαδικασίας. Στην ουσία η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε σε 15 λεπτά να πετύχει τρία γκολ και να πάρει την πρόκριση.

Η Φολγκόρε σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ικανή να σταματήσει την ΑΕΚ ή να την απειλήσει. Αν δεν είχε και σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της, τότε ο δείκτης του σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος.

Όσο για την προσπάθεια ενίσχυσης, ο Γάλλος αριστερός μπακ Σαμουέλ Καμίλ, για τον οποίον αναφερθήκαμε χθες, απασχόλησε τον Τσάβι Ρόκα. Ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ