aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκέφτεται Ηλία για την αποστολή

Σκέφτεται Ηλία για την αποστολή

Παρά το γεγονός ότι ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν προπονείται κανονικά και δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να αγωνιστεί την Πέμπτη, ο Ιδιάκεθ ενδέχεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Μόσχα. Αν τελικά αυτό γίνει, θα είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στον επαναληπτικό, κάτι που τον έχει στεναχωρήσει αφάνταστα. Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα νωρίς το απόγευμα, με απευθείας πτήση για τη Μόσχα και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής.

Στην αποστολή θα είναι ο Λαμπάν, αλλά και ο Ακοράν, οι οποίοι φαίνεται να έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα που τους ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, όμως δύσκολα θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Αν κάποιος από τους δύο έχει μικρές πιθανότητες είναι ο Γάλλος μέσος, ο οποίος ανέβασε ρυθμό προπόνησης τις τελευταίες μέρες.

Πάντως, δεν αναμένεται να είναι πολύς ο κόσμος που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Η διαδικασία για έκδοση βίζας, αλλά και το γεγονός ότι οι πλείστοι φίλοι της ΑΕΚ προγραμμάτισαν τις διακοπές τους, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για μεγάλη συνοδεία της αποστολής στη Μόσχα.

Υπολογίζεται ότι οι φίλοι της ΑΕΚ που θα στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θα είναι 30 με 40.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ