aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκαπούλλης: «Κόκκινη σε Τρουγιόλς, κόκκινη σε Λοΐζου»

Σκαπούλλης: «Κόκκινη σε Τρουγιόλς, κόκκινη σε Λοΐζου»

Τις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΚ σχολίασε ο αναλυτής επίμαχων φάσεων Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ

32’ Ζητά πέναλτι η Ομόνοια. Υπάρχει μία επαφή ψηλά, ο παίκτης της Ομόνοιας πέφτει εύκολα. Ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση και τιμώρησε τον παίκτη με κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο κανονισμός λέει ότι εάν υπάρχει επαφή δεν δικαιολογείται η κίτρινη για θέατρο. Ο Τρουγιόλς κτύπησε από πίσω στη συνέχεια εκτός φάσης και θα έπρεπε να αποβληθεί.

42’ Πέναλτι ζητά η Ομόνοια για χέρι. Η μπάλα πήγε στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ μετά από κόντρα στο πόδι του και όπως είπαμε δεν υπάρχει παράβαση σε τέτοιο ενδεχόμενο.

62’ Κίτρινη κάρτα στον Μοϊσόφ για φάουλ στον Κίκο δεν δόθηκε.

71’ Ο Λοΐζου έπαιξε απρόσεκτα με τις τάπες των ποδιών του και ήταν χρεωμένος με κίτρινη. Έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

15’ Κίτρινη στον Μαρκόφσκι για χέρι δεν δόθηκε.

25’ Πέναλτι ζητά η ΕΝΠ σε μαρκάρισμα του Σιέλη στον Μαρκόφσκι. Ο αμυντικός έχει καθήκον να μείνει σταθερός. Εδώ ο Σιέλης έκανε μία κίνηση που θα δικαιολογούσε το διαιτητή να καταλόγιζε πέναλτι. Οι αμυντικοί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να μένουν σταθεροί και όταν έρθει με φόρα ο επιθετικός σε αυτούς τότε θα είναι επιθετικό φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ