aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκαπούλλης: «Ένα μωρό θα έδινε κόκκινη στον Μάτιτς, πέναλτι σε Τσίρειο και ΓΣΠ»

Σκαπούλλης: «Ένα μωρό θα έδινε κόκκινη στον Μάτιτς, πέναλτι σε Τσίρειο και ΓΣΠ»

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 12ης αγωνιστικής στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα».

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, η Δόξα δικαιολογημένα μπορεί να φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε στον αγώνα με την Ομόνοια, το ίδιο και ο Απόλλωνας στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ τη κόκκινη θα έπρεπε να δεχθεί ο Μάτιτς του ΑΠΟΕΛ, καθώς κτύπησε αντιαθλητικά τον Μπιλάλ. Επίσης, το γκολ που πέτυχε ο Κατσιαράβα της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την ΑΕΛ κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ανόρθωση – ΑΕΛ

20′ Γκολ του Κατσιαράβα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δεν ήταν οφσάιντ το γκολ της Ανόρθωσης. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν σηκώνουμε τη σημαία.

Ομόνοια – Δόξα

63’ Κτύπημα στον Τιάγκο, ο 4ος διαιτητής έχει υποχρέωση να βοηθήσει τον διαιτητή, έπρεπε να του πει «παράβαση και κίτρινη κάρτα».

71’ Ζητά πέναλτι η Δόξα σε φάση που δόθηκε φάουλ έξω από τη περιοχή σε πέσιμο του Παπαφώτη. Ο διαιτητής ήταν σε καλή θέση και σφύριξε με σιγουριά, η παράβαση έγινε στη γραμμή όμως και έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την Δόξα.

82’ Ζητά πέναλτι η Ομόνοια. Ο αμυντικός της Δόξας νόμιμα διεκδικεί την μπάλα, έπαιξε με τον ώμο του, τέτοιο πράγμα δεν τιμωρείται.

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ

82’ Αποβολή του Μιχαϊλόβιτς. Σωστός και άμεσος ο διαιτητής, ήταν αποφασιστικός σωστή η αποβολή.

87’ Βίαιη διαγωγή, όταν ο παίκτης παίζει κατά τέτοιο τρόπο, θα έπρεπε να αποβληθεί. Ένα μωρό θα απόβαλε τον Μάτιτς μετά από τέτοιο κτύπημα, δεν ξέρω τι σκέφτηκε ο Βασίλης Δημητρίου. Ο διαιτητής επειδή δεν πήρε άμεσα την απόφαση οι παίκτες αντέδρασαν. Όποιοι παράγοντες έμπαιναν μέσα, έπρεπε να αποβληθούν και όποιοι παίκτες έμπαιναν μέσα έπρεπε να δεχθούν κίτρινη κάρτα αν έκαναν κάτι παραπάνω θα έπρεπε και να αποβληθούν.

Απόλλων – ΑΕΚ

39’ και 43’ Δύο περιπτώσεις κίτρινων καρτών που δεν δίνονται εναντίων της ΑΕΚ. Οι κίτρινες κάρτες πρέπει να δίνονται γιατί καθορίζουν αποτελέσματα.

45+3’ Ζητά πέναλτι ο Απόλλωνας σε τράβηγμα του Σάλαϊ. Ήταν δύσκολη φάση, αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ τραβάει τη φανέλα του Σάλαϊ, αν ο διαιτητής το έβλεπε θα ήταν πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ