aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκαπούλλης: «Δεν είχε πέναλτι η Ομόνοια, οφσάιντ το πρώτο γκολ του Απόλλωνα»

Σκαπούλλης: «Δεν είχε πέναλτι η Ομόνοια, οφσάιντ το πρώτο γκολ του Απόλλωνα»

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα». Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, το πέσιμο του Γκόμεθ δεν ήταν πέναλτι στον αγώνα μεταξύ Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Απόλλων προηγήθηκε στο ματς με την ΑΕΛ με γκολ οφσάιντ.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα:

41’: Έπρεπε να δοθεί κόρνερ για τη Νέα Σαλαμίνα αλλά δόθηκε άουτ.

49’: Διεκδικεί πέναλτι η Ομόνοια σε πέσιμο του Γκόμεθ. Το πλάνο δεν μας δείχνει αν υπήρχε επαφή στο έδαφος, όμως ο παίκτης προσπάθησε να κερδίσει το πέναλτι, το πέσιμο του ήταν τέτοιο που ώθησε τον διαιτητή να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Μπράβο στον διαιτητή, παρότι ήταν νεαρός δεν παρασύρθηκε.

76’ Ζητά πέναλτι η Ομόνοια σε πέσιμο του Ντάρμπισαϊαρ. Μικρή επαφή δεν είχε τίποτα.

90+1’: Τράβηγμα του Βύντρα και δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ορθή απόφαση από τον διαιτητή.

Για τον αγώνα ΑΕΛ – Απόλλων:

16’: Για κίτρινη στον Ζούνιορ. Δεν είναι η κίτρινη.

25’: Γκολ οφσάιντ ο Απόλλων. Έπρεπε οπωσδήποτε να ακυρωθεί όταν οι παίκτες που είναι οφσάιντ εμποδίζουν τον αντίπαλο ή είναι εις θέση να εμποδίσουν το οπτικό πεδίο του αντίπαλου τιμωρούνται ως οφσάιντ. Η παρουσία τους και μόνο επηρεάζει και τραβάει τα βλέμματα του τερματοφύλακα.

Για τον αγώνα Ανόρθωση – ΕΝΠ:

33’: Ζητά πέναλτι η Ανόρθωση στον Κατσιαράβα, δεν είναι παράβαση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ