aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣήμερα η πρεμιέρα (πρόγραμμα)

Σήμερα η πρεμιέρα (πρόγραμμα)

Πρεμιέρα σήμερα και στο Πρωτάθλημα Futsal και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας από τη Cytavision την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό μεταξύ της ΑΕΛ με την Ομόνοια / Αραράτ. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στις 19:00  και οι φετινές τηλεοπτικές μεταδόσεις του Πρωταθλήματος αρχίζουν από την αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού».

Με πρωτοβουλία της ΚΟΠ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για προβολή και προώθηση του αθλήματος, όπως ανακοινώθηκε καθιερώνεται κάθε Πέμπτη και ώρα 19:00 η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση αγώνα Futsal. Οι φετινές ζωντανές μεταδόσεις άρχισαν την περασμένη Πέμπτη με το Super Cup όπου η Ανόρθωση μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε την ΑΕΛ με 9-6.

Το φετινό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα αρχίσει η διαδικασία της φάσης των play offs. Από πλευράς νέας παρουσίας σημειώνεται η συμμετοχή του ΘΟΪ Λακατάμιας για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Πρωτάθλημα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ARARAT
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 20:30 ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 20:30 ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΠΟΕΛ 21:15 ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ