aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣημαντικές πληροφορίες του «Goal» για τις προθέσεις για τον Κούσουλο!

Σημαντικές πληροφορίες του «Goal» για τις προθέσεις για τον Κούσουλο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Γιάννης Κούσουλος βρίσκεται σε διακοπές, ωστόσο η… τύχη του δουλεύει στην Κύπρο. Για την ακρίβεια, η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες σχετικά με ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για την απόκτησή του. Από τις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας γίνεται λόγος για «φιλολογικό ενδιαφέρον από Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και εξωτερικό». Όπως λέγεται, όμως, αν είναι μήλο θα ανθίσει, αλλά ώς τότε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Παίζει δυνατά του Κούσουλου!

Ωστόσο, το «Goal» έχει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στον διεθνή Κύπριο αμυντικό, ο οποίος τις 14 Ιουνίου θα γίνει 22 ετών. Καταρχάς, δεν υφίσταται πια η ρήτρα των €150.000, αφού υπήρχε προθεσμία ώς τις 31 Μαΐου. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να διαπραγματευτούν την ενδεχόμενη πώλησή του με αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με ό,τι προνοούσε ο όρος στη συμφωνία ώς τον προηγούμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κούσουλος είναι ένα τρανό παράδειγμα για όλους»

Επιπλέον, επειδή σε έναν χρόνο θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του, η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου σκοπεύει να προτείνει επέκταση της συνεργασίας για ακόμη δύο σεζόν (ώς τον Ιούνιο του 2021). Μάλιστα, σκοπεύει να το πράξει με το που θα επιστρέψει ο Κούσουλος από διακοπές, σε περίπου ένα δεκαήμερο. Ο λόγος που θέλουν να τον δεσμεύσουν οι ερυθρόλευκοι, είναι να εξασφαλιστεί ότι δεν θα τρέξει κάποιος σύλλογος να τον κλείσει για τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Κούσουλος: Θα επανέλθει στο μετεγγραφικό προσκήνιο

Αυτό θα γίνει, βεβαίως, με την προϋπόθεση ότι μέχρι την επιστροφή του από τις διακοπές, δεν θα προκύψει επισημοποίηση του ενδιαφέροντος και συγκατάθεση της Νέας Σαλαμίνας για παραχώρησή του. Επομένως, μπορεί να γίνει η εκτίμηση ότι ο Ιούνιος ίσως αποδειχτεί σημαντικός για το μέλλον του ταλαντούχου αμυντικού, ο οποίος καθιερώθηκε την τελευταία διετία στο αρχικό σχήμα της πρώτης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ