aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣηκώθηκε, έκανε το καθήκον της και έσπασε το αήττητο της Δόξας η ΑΕΚ! (vid)

Σηκώθηκε, έκανε το καθήκον της και έσπασε το αήττητο της Δόξας η ΑΕΚ! (vid)

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της ως φαβορί απέναντι στη Δόξα, κερδίζοντας την ομάδα της Κατωκοπιάς με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ναράνχο (12’) και Τολμές (48’ πεν.), ήταν αυτοί που πέτυχαν τα γκολ των κιτρινοπράσινων. Οι Λαρνακείς επέστρεψαν στις νίκες συνδυάζοντας νίκη και καλή εμφάνιση, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έσπασαν το αήττητο της Δόξας.

Καλύτερη ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μία Δόξα η οποία έως έναν βαθμό κατάφερε να αντισταθεί. Οι κιτρινοπράσινοι αξιοποιώντας την υπεροχή τους άνοιξαν το σκορ στο 12’ με απευθείας φάουλ του Ναράνχο από μακρινή απόσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί μόνο σε δύο περιπτώσεις και τους έλειπε η ουσία στην τελική πάσα και προσπάθεια.

Το 1-0 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι κιτρινοπράσινοι, τους αδικεί κάπως αφού είχαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον τρία γκολ, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον Σισκόφσκι που ήταν σε εξαιρετική μέρα και με σωτήριες αποκρούσεις δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του σε προσπάθειες των Τολμές και Μακρή.

Νωρίς – νωρίς στην επανάληψη, όπου ο ρυθμός ήταν πεσμένος συγκριτικά με το πρώτο μέρος, η ΑΕΚ κέρδισε ένα πέναλτι σε πολύ εύκολο πέσιμο του Ναράνχο στο 47’ και ο Τολμές δευτερόλεπτα αργότερα, το μετέτρεψε σε γκολ διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΑΕΚ (Τζοάν Καρίγιο): Τέουνκενς, Φερνάντεθ, Μ. Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Αντωνιάδης, Ακοράν (62′ Σπόλιαριτς), Α. Γκονθάλεθ, Χέιτλι, Ναράνχο (78′ Νάντο), Μακρής, Τολμές (61′ Τρισκόφσκι).

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφκσι, Μιντίκκης (73′ Φιρμίνο), Μουκτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου, Μέσκα, Οικονομίδης (63′ Λουίς Κάρλος), Τραϊτσέφκσι (55′ Κίκας), Μπόλιεβιτς, Ολιβέιρα, Σαντίκ.

Γήπεδο: ΑΕΚ Αρένα.

Σκόρερ: 12′ Ναράνχο, 48′ πεν. Τολμές.

Κίτρινες: 74′ Σπόλιαριτς (3η) / 38′ Τραϊτσέφσκι, 73′ Εγγλέζου.

Aποβολές: -/-.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Β’ βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Τέταρτος: Λούκας Σωτηρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ