aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣιγουριά για τον Ονησίφορο Ρουσιά!

Σιγουριά για τον Ονησίφορο Ρουσιά!

Η προδιαγραφόμενη απόκτηση του Ονησίφορου Ρουσιά, η επικείμενη νέα συμφωνία με τον Νέστορα Μυτίδη και η παρουσία του Φλοριάν Τολμές, δημιουργούν σιγουριά στη γραμμή κρούσης.

Συν οι ακραίοι φορ Ιβάν Τρισκόφσκι, Αλβέρτο Τέτε, Ακοράν Μπαρέρα και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, συν οι επιτελικοί Τζοάν Τομάς και Έκτορ Χέφελ. Η ΑΕΚ είναι γεμάτη μεσοεπιθετικά. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει ο Τσάβι Ρόκα, αν προταθεί επιθετικογενής ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα έχει την προοπτική να ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα.

Στόχος του Τσάβι Ρόκα είναι να αυξηθούν οι επιλογές στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, με αξιόπιστους ποδοσφαιριστές του Καταλόγου Β. Γι’ αυτό και ενδιαφέρεται για Κύπριους ή ξένους κάτω των 21 ετών. Αν στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά του, θα δώσει επιπλέον λύσεις στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, πέραν των 15 κοινοτικών (10) και ξένων (5). Ο Καταλανός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές του Καταλόγου Α.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόκα δεν ασχολείται μόνο με το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων και έθεσε σε εφαρμογή το κεφάλαιο αναζήτηση παικτών. Κατά κύριο λόγο, ο Καταλανός προτίθεται να προχωρήσει σε κινήσεις, που θα ενισχύσουν μεσοαμυντικά την ΑΕΚ. Αναζητεί ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή, με προτεραιότητα σε αυτούς που ταιριάζουν στον σχηματισμό 3-4-3, ο οποίος είναι ο προσφιλής του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Παραλλήλως, κάνει σκέψεις και για απόκτηση ανασταλτικού χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ