aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣ(έξι) ΑΕΚ στους «8» με (Τρισ)κόφσκι! (video)

Σ(έξι) ΑΕΚ στους «8» με (Τρισ)κόφσκι! (video)

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου πήρε η ΑΕΚ με νίκη 6-1 επί της Καρμιώτισσας (στο πρώτο αγώνα είχε κερδίσει ξανά με 2-1). Με χατ-τρικ ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τρισκόφσκι (18’, 39’, 41’), ενώ σκόραραν και οι Εγγλέζου (82’, 87’) και Τρουγιόλς (89’). Για την Καρμιώτισσα μείωσε ο Πάντος στο 81’.

Στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στον αγώνα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Τρισκόφσκι στο 18’ μετά από πολύ ωραία σέντρα του Ορτίθ. Ο Σκοπιανός επιθετικός με γκόλ του στο 39’ και στο 41’ έκανε το χατ-ρικ και «κλείδωσε» την πρόκριση στους «8» για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την πρόκριση της ΑΕΚ να είναι προδιαγεγραμμένη οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν τις αλλαγές τους και έπαιξαν ανοικτά με αποτέλεσμα να σημειωθούν άλλα τέσσερα γκολ. Αρχικά ο Πάντος μείωσε στο σκορ στο 81’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο νεοεισελθέντας Εγγλέζου έκανε το 4-1.

Ο Εγγλέζου με δεύτερο γκολ του στο 87’ και ο Τρουγιόλς στο 89’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-1 και έδωσαν θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη της ΑΕΚ.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Καϊρίνος, Βοσκανιάν (68’ Μενελάου), Ταραλίδης, Βαττής, Κυριάκου Ε., Πάντος, Κυριάκου Α. (60’ Πιερή), Χριστοφή, Μπάρμπαρο (46’ Δημητρίου Τ.), Δημητρίου Κ., Σταύρου.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Τρουγιόλς, Καταλά (72’ Χαραλάμπους), Λαρένα (56’ Εγγλέζου), Μπολιεβιτς, Ορτίθ, Γαρίδο, Λαμπάν, Ακοράν, Μαλόκου, Τρισκόφσκι (56’ Χαραλαμπίδης).

Σκόρερ: 81’ Πάντος / 18’, 39’, 41’ Τρισκόφσκι, 82’, 87’ Εγγλέζου, 89’ Τρουγιόλς.

Κίτρινες: Βοσκανιάν, Δημητρίου Κ..

Γηπεδο: ΓΣΖ.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

4ος: Ανδρέας Ορθοδόξου.

Παρατηρητής: Ανδρέας Ξάνθου.

Το live του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ