aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε ταξιδάκι αναψυχής

Σε ταξιδάκι αναψυχής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ταξίδι αναψυχής ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ στο Σαν Μαρίνο την επόμενη βδομάδα. Η ομάδα της Λάρνακας επιβλήθηκε εύκολα και άνετα με 3-0 της Φολγκόρε και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Κάτι που κάνει τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποια ομάδα θα βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν χρησιμοποίησε κανένα καινούργιο παίκτη και προτίμησε να παίξει ουσιαστικά με την «παλιοσειρά», μη θέλοντας ίσως να χαλάσει τη χημεία της ομάδας. Το έργο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν εύκολο μιας και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια.

Το παιχνίδι γενικά ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα της ΑΕΚ, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Σαν Μαρίνο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη και πρόκριση σε ένα 15λεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λάρνακας ο Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος πέτυχε το πρώτο (21΄) και το τρίτο (34΄) τέρμα της ομάδας του. Ενδιάμεσα ο Άλβες (31΄) είχε κάνει το 2-0 με ωραίο πλασέ.

Ακολούθως η ομάδα της Λάρνακας έριξε κάπως τους ρυθμούς και άφησε το πόδι από το γκάζι, αφού είδε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει σε μεγάλες εντάσεις. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να είναι καλύτεροι και απείλησαν περισσότερο με μακρινά σουτ με τον Μοντανάρι να κάνει μερικές πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το δείκτη του σκορ μόνο στο 3-0.

Πλέον, η ομάδα της Λάρνακας ετοιμάζει βαλίτσες για το Σαν Μαρίνο με σχετική ηρεμία και άνεση. Σίγουρα δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στον επαναληπτικό, όμως θα δοθεί η δυνατότητα στον Ιδιάκεθ να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Όπως ο Χαραλαμπίδης που αναμένεται να αρχίσει βασικός την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να μαζέψει και βαθμούς και αυτό αποτελεί άλλο ένα έξτρα κίνητρο για να πάει η ομάδα στο Σαν Μαρίνο με διάθεση και σοβαρότητα για να τελειώσει την πρόκριση με δεύτερη επιτυχία.

Η ΑΕΚ είναι φανερό ότι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμη, όμως αυτά τα παιχνίδια αναμένεται να τη βοηθήσουν σημαντικά στο να ρολάρει και να αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο τις πραγματικές της αρετές, ενόψει και τον πιο δύσκολων και απαιτητικών αγώνων που θ ακολουθήσουν.

MVP ο Τρισκόφσκι και η φάση!

Πέτυχε δύο πολύ όμορφα τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα στο να μπορέσει η ομάδα του να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή ευρωπαϊκή νίκη. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι άρχισε εξαιρετικά τη σεζόν και ευχή όλων στην ΑΕΚ είναι να συνεχίσει έτσι. Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ ουσιαστικά ήταν αυτό που «σκότωσε» κάθε ελπίδα που μπορούσε να είχε η Φολγκόρε για κάτι καλό. Ο Τρισκόφσκι με δυνατό σουτ στο 34′ έκανε το 3-0 και εξανέμισε τις όποιες ελπίδες απέμεναν στην ομάδα του Σαν Μαρίνο για κάτι καλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ