aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τους επαναληπτικούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα. Μετά τις νίκες που πέτυχαν και οι τέσσερις ομάδες μας στους πρώτους αγώνες, έχουν βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο των διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών: Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί αύριο στο Λουξεμβούργο με αντίπαλο την Ντούντελαντζ την οποία είχε κερδίσει στο ΓΣΠ με 1-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00. Ο Απόλλων θα παίξει στη Μολδαβία με τη Ζάρια την Πέμπτη 20 Ιουλίου στον επαναληπτικό του 3-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κορκ την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο ΑΕΚ Αρένα στον επαναληπτικό του 1-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00. Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με την Πρόγκρες Λουξεμβούργου την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και η ΑΕΛ είχε νικήσει με 1-0 στο Λουξεμβούργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ