aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε πρώτο πλάνο οι Νίνου, Μαρτσίνιακ

Σε πρώτο πλάνο οι Νίνου, Μαρτσίνιακ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνου. Όπως είναι για παράδειγμα οι Εμίλ Νίνου και Άνταμ Μαρτσίνιακ, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Νίνου φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και εάν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή για να αποδεσμευτεί, ίσως δοθεί με τη μορφή δανεισμού. Ο Μαρτσίνιακ θα ψάξει την επιστροφή του στην Πολωνία. Υπάρχει και ο Ματέους Ταουντούλ που είναι πιθανόν να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι άγνωστο αν θα προκύψει θέμα αποχώρησης του Μιγκέλ Σαϊθάρ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επίσημα δεν λέγεται το παραμικρό και όλο το βάρος πέφτει όπως πάντα στον Ρόκα, ο οποίος δεν αφήνει να διαρρεύσει κάτι.

Θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί και τυπικά το όλο θέμα και μετά να προχωρήσει η διοίκηση στη σχετική ανακοίνωση. Αν έχει ακόμη υποχρεώσεις ο «εκλεκτός» του Ρόκα, λογικά θα περιμένει να τις ολοκληρώσει. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο χρόνος άρχισε να πιέζει και η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα αργήσει να ανακοινώσει ποιος θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Κρίστιανσεν στον πάγκο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ