aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε καλό δρόμο του Σατσέτι - Στη λίστα Μολ, Μαργκάσα, Ιωάννου και Σπόλιαριτς!

Σε καλό δρόμο του Σατσέτι – Στη λίστα Μολ, Μαργκάσα, Ιωάννου και Σπόλιαριτς!

Στον Άρη ενέτειναν τις προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη στη νέα αγωνιστική περίοδο, υλοποιώντας τον στόχο της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν μπει σε νέα εποχή με τον καινούργιο επενδυτή, αρχίζοντας τις βολιδοσκοπήσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Εστεβάν Σατσέτι βρίσκεται ψηλά στη λίστα, έγιναν συζητήσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Τα δεδομένα είναι ευνοϊκά, αφού ο τέως μέσος του Απόλλωνα θέλει να παραμείνει κάτοικος Λεμεσού. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ζοέλ Μολ. Έγινε πρόταση στον Ελβετό τερματοφύλακα με θητεία σε Πάφος FC, Απόλλων και ΑΕΚ, ωστόσο επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού αξιολογεί και άλλες επιλογές.

Επίσης, οι πράσινοι της Λεμεσού δεν αδιαφορούν για τους Θωμά Ιωάννου, Ματίγια Σπόλιαριτς. Στη λίστα βρίσκονται και άλλοι παίκτες που παίζουν στο κυπριακό πρωτάθλημα, όπως ο Ρενάτο Μαργκάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ