aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε χώρες με κανονικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό…

Σε χώρες με κανονικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πολύς… ντόρος για το τίποτα! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται πως ισχύει… Από τη στιγμή που οι πληροφορίες σχετικά με την πιθανότητα αναβολής του αγώνα Δόξα – Ένωση στο Μακάρειο σήμερα στις 19:00, δεν πήραν επίσημη μορφή, κάποιος που έζησε παρόμοια γεγονότα, εύκολα θα αντιλήφθηκε ότι όλα αυτά τα περί… κλειστού κυκλώματος ως λόγου μη διεξαγωγής της αναμέτρησης, είναι απλά παπαριές. Με το συμπάθιο δηλαδή…

Εδώ δεν αναβλήθηκαν αγώνες για πιο σοβαρούς λόγους και παιχνίδια που προσελκύουν χιλιάδες κόσμο, όχι το Δόξα – ΕΝΠ στο οποίο μετά βίας θα πάνε για να παρακολουθήσουν πάνω από 15-20 οπαδοί. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που οι δύο ομάδες ανάρτησαν τις λεπτομέρειες του αγώνα, με τους βυσσινί κιόλας να απευθύνουν «κάλεσμα» στον κόσμο τους.

Διαβάστε επίσης: Πού ζούμε ρε; «Πόλεμο» ενάντια σε αθλητικογράφους επιθυμεί ο Βουλευτής…

«Η εταιρεία που χειρίζεται το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Μακαρείου σταδίου ήταν απλήρωτη και αρνείτο να το λειτουργήσει τη μέρα του ματς», έλεγαν τάχα οι πληροφορίες. Για να έρθει μετά ο ΚΟΑ που χειρίζεται το Μακάρειο, να αναλάβει τα έξοδα από το πλούσιο ταμείο του μετά από πρωτοβουλία του Ανδρέα Μιχαηλίδη και να παίξει κι ως είδηση κιόλας αυτό. Και μιλάμε για κάτι το οποίο σε χώρες με κανονικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμβεί. Κι αν συμβεί, θα λυθεί το πρόβλημα (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων και χωρίς να ταλαιπωρηθεί ούτε στιγμή η… επικαιρότητα.

Εν τέλει, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά και:

1) Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου (άλλως «Καραβίδας») θα συνεχίσει να είναι… πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας όπως λέει, παράλληλα με τα μανατζερικά κουμάντα του.

2) Ο Μιχαηλίδης θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με διάφορους φορείς, παράγοντες, σωματεία, κοινοτάρχες, δημάρχους ποζάροντας για φωτογραφίες όλο χάρη και κάτι χαμόγελα «να».

3) Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να κοινοποιεί στα ΜΜΕ ανούσιες ανακοινώσεις για τα πιο πάνω.

4) Γήπεδα τα οποία θα ήταν καλύτερο να κλείσουν και να χαλαστούν για να ανεγερθούν ψηλά αλλά ουσιώδεις κτήρια, κανά shopping mall (που είναι και τις μόδας αυτά τα δύο), ή κατά προτίμηση κάτι που θα έχει μεγάλο όφελος στον κυπριακό αθλητισμό, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για αγώνες ποδοσφαίρου.

5) ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ