aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣαββίδης για ισπανικό δημοσίευμα: «Εν μέσω καταιγίδας, έκτακτη σύσκεψη»

Σαββίδης για ισπανικό δημοσίευμα: «Εν μέσω καταιγίδας, έκτακτη σύσκεψη»

Στα ΜΜΕ μίλησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ύποπτους αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα αλλά και στα όσα αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial» για την εμπλοκή του Λαρένα αλλά και συγκεκριμένων αγώνων του κυπριακού ποδοσφαίρου της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «φωτιά» για 4 στημένα ματς στην Κύπρο με εμπλοκή Λαρένα

Αναλυτικά:

«Είμαστε στο μέσο μίας μεγάλης καταιγίδας, άρα σίγουρα δεν μιλάμε για κεραυνό εν αιθρία. Είναι γεγονός ότι σε μένα προσωπικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήρθαν στην αντίληψη μου χθες το μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα. Είναι επίσης γεγονός ότι όπως διακήρυξα κατά το παρελθόν και εξακολουθώ να διακηρύσσω, θεωρώ ότι όλες οι πληροφορίες που φθάνουν σε οποιοδήποτε άνθρωπο καλό και σωστό είναι να μεταφέρονται στα αρμόδια αστυνομικά όργανα. Αυτό έπραξα μόλις ήρθαν εις γνώση μου τα δημοσιεύματα, τα οποία διαβίβασα στον Αρχηγό Αστυνομίας. Ακολούθησαν τα όσα λέχθηκαν ένας καταιγισμός δηλώσεων και πληροφοριών μέσω διαφόρων ιστοσελίδων τόσο χθες το βράδυ όσο και σήμερα το πρωί.

Και καθήκοντος ζήτησα και θα έχω σήμερα επί τούτου και όλων των θεμάτων και επί όλων των θεμάτων που αφορούν το θέμα των ανακρίσεων για θέματα πιθανής χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων, θα έχω σήμερα αργότερα σύσκεψη για να ενημερωθώ τόσο για το τι έγινε, το τι γίνεται και το τι θα γίνει για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι πληροφορίες που έρχονται σε γνώση μας τυγχάνουν πλήρης διερεύνησης».

Κληθείς να απαντήσει ερώτηση για το ότι ήταν εις γνώση της Αστυνομίας τόνισε: «Σας έχω απαντήσει ήδη. Πρώτη φορά που ήρθαν στην γνώση μου τα δημοσιεύματα ήταν χθες το απόγευμα νωρίς το απόγευμα. Μην με ξανά ρωτάτε. Άκουσα όσα έγιναν και έκρινα σκόπιμο και συγκάλεσα άμεσα σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας και εκείνους που χειρίζονται μεταξύ άλλων την υπόθεση αυτών και τις άλλες υποθέσεις που αφορούν το θέμα της χειραγώγησης και θα έχω σύσκεψη εντός της ημέρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ