aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣανχούρχο: «O Όλτρα με ξέρει, παρά την ηλικία μου τα πάω περίφημα»

Σανχούρχο: «O Όλτρα με ξέρει, παρά την ηλικία μου τα πάω περίφημα»

Απολαμβάνει τη ζωή και το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ο Οιέρ Σανχούρχο. Ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα noticiasdenavarra.com δήλωσε εντυπωσιασμένος με το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα της Λάρνακας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Νιώθω ολοκληρωμένος μέχρι στιγμής. Και αθλητικά και στην προσωπική μου ζωή. Η ζωή είναι για να απολαμβάνεις τις εμπειρίες και είναι ευκαιρία να δω μια νέα κουλτούρα. Επίσης είναι και οι ευρωπαϊκές εμπειρίες. Τα πράγματα εδώ (σ.σ. στην Κύπρο) ήταν ακριβώς όπως ήθελα. Το ποδόσφαιρο στα 36 μου έδωσε μια νέα ευκαιρία.

Ο Όλτρα ξέρει πως είναι η φυσική μου κατάσταση. Παρά την ηλικία μου τα πάω πολύ καλά. Έπαιξα και στα 12 επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Είμαι εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της Κύπρου.

Νικήσαμε ομάδες όπως η Ντίναμο Κιέβου. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και εναντίον μας έχουν κίνητρο. Μας στοίχησε ότι παίζουμε σε δύο διοργανώσεις αφού δώσαμε τέσσερα ματς και κερδίσαμε μόνο ένα.

Ο στόχος μου ήταν να υπογράψω ένα χρόνο εδώ και να δω στη συνέχεια, επειδή δεν ήξερα αν θα ταιριάξω. Τελικά, υπέγραψα ένα χρόνο με οψιόν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την άνοιξη για το μέλλον μου. Εδώ είναι επίσης ο Άνχελ Γκαρσία, ο Ρομπέρτο Ροσάλες. Δημιουργήσαμε ωραία παρέα. Επίσης, έχω καλή σχέση με τον Μιγκέλ Γκονθάλεθ.

Με φωνάζουν Οιέρ, όμως στη φανέλα έχω τον Σανχούρχο, γιατί θέλω να προβάλλω περήφανα τα όνομα του πατέρα μου στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Υπάρχουν 2 ή 3 ομάδες στη Λάρνακα.  Η ΑΕΚ δεν είναι αυτή με τους περισσότερους οπαδούς. Το στάδιο μας έχει 7.000 χωρητικότητα, όμως στο κυπριακό πρωτάθλημα γεμίζει στο μισό. Ο κόσμος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, όχι όμως όπως στην Ισπανία. Υπάρχουν πολλά ντέρμπι στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ