aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣακκάς: «Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Σακκάς: «Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Απογοήτευση αλλά και αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Αλκής μετά την ήττα από την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο προπονητής της «Αθάνατης», Κώστας Σακκάς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήρθαμε στην Αρένα ξέροντας τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε την ποιότητα της ΑΕΚ αλλά και την ποιότητα μερικών ποδοσφαιριστών της. Νομίζω ότι μπήκαμε καλά έχοντας το δικό μας πλάνο. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε καλά τον κεντρικό διάδρομο εκεί που ΑΕΚ φορτώνει πολλούς ποδοσφαιριστές έχοντας ποιοτικούς ακραίους επιθετικούς που συγκλίνουν προς τα μέσα. Κάναμε καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Νομίζω αν τα καταφέρναμε τότε ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν τα καταφέραμε, είχαμε το δοκάρι και την ευκαιρία τετ-α-τετ του Ματίας. Εκεί ήταν πολύ σημαντικό για μας να μπαίναμε μπροστά στο σκορ όμως σιγά-σιγά η ποιότητα της ΑΕΚ φάνηκε στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Βγάλαμε κάποιες αντεπιθέσεις και κρατήσαμε τον αντίπαλο ως ένα σημείο αλλά η ποιότητα των παιχτών της με μια-δύο φάσεις έκριναν το παιχνίδι. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Η Αλκή θα πολεμήσει το επόμενο και μεθεπόμενο παιχνίδι για να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ