aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σαφείς οδηγίες

Το γκολ του Μοράις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν μία πολύ δύσκολη φάση για το βοηθό διαιτητή.

Ο Ανδρέας Ανδρέου έπρεπε να αποφασίσει εντός κλασμάτων δευτερολέπτου και τελικά δεν ύψωσε το σημαιάκι. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρεωθεί το παραμικρό στο βοηθό, ότι κι αν αποφάσιζε.

Δεν είναι φάση από αυτές που το άσπρο γίνεται μαύρο ή το αντίθετο και πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Παράλληλα, οι οδηγίες από την ΟΥΕΦΑ είναι σαφείς. Όταν υπάρχει αμφιβολία, τότε καλύτερα να συνεχίζεται το παιχνίδι και να είναι υπέρ του επιτιθέμενου.

Απλώς, ήταν μία φάση που κακά τα ψέματα έγινε σ’ ένα ντέρμπι που κρίνονταν πολλά για τις δύο ομάδες και ως εκ τούτου υπάρχει μεγαλύτερος ντόρος. Και για να λέμε την αλήθεια, σε αυτό το ντέρμπι υπήρξαν άλλες φάσεις που έβγαζαν μάτια και ήταν πιο ξεκάθαρες και γι’ αυτό πρέπει να γίνουν αυστηρές συστάσεις.

Θέματα στον πειθαρχικό έλεγχο, φάουλ που δεν δόθηκαν, κάρτες που δεν βγήκαν κι επέτρεψαν στο σκληρό παιχνίδι. Φάσεις που ήταν ξεκάθαρες ακόμα και με… γυμνό μάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ