aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΡωτήθηκε για «Μπίδη» κι είχε όρεξη για αστεία (δηλώσεις)

Ρωτήθηκε για «Μπίδη» κι είχε όρεξη για αστεία (δηλώσεις)

Ο Ρόνι Λέβι ζήτησε για άλλη μια φορά πίστωση χρόνου ώστε να φτάσει η ομάδα του εκεί που ο ίδιος επιθυμεί, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές του βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν. Επίσης αναφέρθηκε και στην πιθανότητα μετεγγραφής του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην Ανόρθωση, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω στην αρχή όλα είναι δύσκολα. Ειδικά όταν έρχεσαι από προετοιμασία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Αν και ο αγώνας ήταν δύσκολος είχαμε τον έλεγχο. Ίσως έπρεπε να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε πιο νωρίς. Αλλά είναι φυσιολογικό επειδή είναι μια καινούργια ομάδα, να έρχεται δύσκολα η πρώτη νίκη», είπε και συνέχισε:

«Είμαι σίγουρος πως θα γίνουμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είναι όλα καλύτερα και ειδικά αυτή την περίοδο τους χρειαζόμαστε. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα για να βρουν τρόπο να κερδίσουν και αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον προπονητή της Αλκής. Έδειξαν μαχητικό πνεύμα και μια καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στο μέλλον».

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη κατέληξε: «Όχι είμαστε γεμάτοι. Ο Χαραλαμπίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά ξέρω πως ανήκει στην ΑΕΚ. Δεν μπορώ να σχολιάσω παίκτη που ανήκει σε άλλη ομάδα. Αν μείνει ελεύθερος ίσως είναι μια επιλογή».

Όταν ρωτήθηκε από συνάδελφο να διευκρινίσει αν τον ενδιαφέρει νοουμένου πως θα μείνει ελεύθερος είπε: «Όταν μείνει ελεύθερος πάρε με και θα σου πω»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ