aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΡόκα: «Πολύ καλή σεζόν με έναν από τους μεσαίους προϋπολογισμούς της Α’ Κατηγορίας»

Ρόκα: «Πολύ καλή σεζόν με έναν από τους μεσαίους προϋπολογισμούς της Α’ Κατηγορίας»

Η ισπανική ιστοσελίδα «As» φιλοξενεί αφιέρωμα στην ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για… ισπανική ομάδα, που διεκδικεί την ερχόμενη Κυριακή ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, φιλοξενεί δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος κάνει λόγο για πολύ καλή σεζόν, ότι φέτος η ιδέα ήταν να μπουν βάσεις, αλλά η ομάδα ανταποκρίθηκε και τέλος, τονίζει ότι εάν εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ιστορικής σημασίας:

«Ήταν πολύ καλή σεζόν. Αυτό το πλάνο είναι εντελώς νέο, με ανανεωμένο πρότυπο και με έναν από τους μεσαίους προϋπολογισμούς της Α’ Κατηγορίας. Έχει γίνει μεγάλη δουλειά. Η ιδέα φέτος ήταν να βάλουμε τις βάσεις για να αξιοποιήσουμε στα επόμενα χρόνια, αν και υπάρχει άμεση ανταπόκριση και βλέπουμε τον εαυτό μας σε θέση να διεκδικούμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ήδη εξασφαλισμένο το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά θέλουμε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας. Θα είναι κάτι ιστορικό γιατί αυτός ο σύλλογος δεν έχει παίξει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ