aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΡάουφμαν: «Οι παράξενες διαιτητικές αποφάσεις, η επιρροή του ΑΠΟΕΛ και της Πολιτικής»

Ράουφμαν: «Οι παράξενες διαιτητικές αποφάσεις, η επιρροή του ΑΠΟΕΛ και της Πολιτικής»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν είναι λίγες οι φορές που το κυπριακό ποδόσφαιρο έγινε ρεζίλι παγκοσμίως. Πότε για «ύποπτους» αγώνες, πότε διαφθορά, πότε για βομβιστικές επιθέσεις στους διαιτητές, πότε για οφειλές σε παίκτες και άλλα τόσα. Ο Ράινερ Ράουφμαν, στην συνέντευξη που παραχώρησε το 2017 στο δημοσιογράφο της γερμανικής ιστοσελίδας «spox.com» και η οποία αναδημοσιεύται ξανά σήμερα, μίλησε για όλα αυτά και κατέθεσε την άποψή του.

«Ζουν περίπου 850.000 άνθρωποι στις ελεύθερες περιοχές και υπάρχουν 28 επαγγελματικές ομάδες στις δύο πρώτες κατηγορίες. Αρκετές από αυτές τις ομάδες, σε κάποια ματς πρώτης κατηγορίας δεν πωλούν ούτε 50 εισιτήρια. Δεν έχω ιδέα πώς πληρώνουν τους παίκτες τους και αν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά είναι αρκετά. Αλλά έχουμε και μεγαλύτερα προβλήματα, με τους διαιτητές», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης:

Και ακολούθως ρωτήθηκε για τις απειλές και βομβιστικές επιθέσεις εναντίον των διαιτητών: «Η Κύπρος χρειάζεται οπωσδήποτε το VAR, επειδή παίρνονται πολλές και πολύ παράξενες αποφάσεις. Η επιρροή του ΑΠΟΕΛ, του πλουσιότερου συλλόγου στο νησί, είναι απλώς τεράστια. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και στην Ομοσπονδία, επειδή εδώ πολλά μπορούν να επηρεαστούν και από την πολιτική. Ένα ανεξάρτητο, κατά προτίμηση ξένο διαιτητικό δικαστήριο, θα έκανε καλό στο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ