aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ψήνει» deal με Λαμπάν και Μαρτίνιουκ

«Ψήνει» deal με Λαμπάν και Μαρτίνιουκ

Ο Εθνικός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και παράλληλα κέρδισε το εισιτήριο της επιστροφής στα «σαλόνια» των μεγάλων. Στην ομάδα της Άχνας, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννος Δημοσθένους σε συνεργασία με τον Γιώτη Εγκωμίτη άρχισαν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου με στόχο ο Εθνικός να μείνει μακριά από περιπέτειες.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ο Εθνικός είναι κοντά σε διπλό μετεγγραφικό κτύπημα. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Βανσάν Λαμπάν, ο οποίος τη φετινή σεζόν κατέγραψε μόλις τρεις εμφανίσεις στην ΑΕΚ και ψάχνει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Στην ομάδα της Άχνας κρίνουν ότι ο 34χρονος πολύπειρος μέσος έχει την ποιότητα και την προσωπικότητα, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής.

Επίσης, στην «ακίδα» του Γιάννου Δημοσθένους βρίσκεται και ο Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε φέτος 23 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του Ερμή. Στους «φτεροπόδαρους» αγωνίστηκε την τελευταία τριετία και συνολικά μέτρησε 88 συμμετοχές και 15 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ