aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΨηφίστε τα τρία κορυφαία γκολ του φετινού πρωταθλήματος!

Ψηφίστε τα τρία κορυφαία γκολ του φετινού πρωταθλήματος!

Ανάμεσα από τα Stoiximan Top Goal των 22 αγωνιστικών, όπως τα ψήφισαν οι φίλαθλοι στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ, επιλέχθηκαν τα 10 κορυφαία από την ειδική επιτροπή που όρισε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Γιάννο Οκκά, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Luciano Bebe, Μάριο Νεοφύτου, Άγγελο Τσολάκκη, Πανίκο Ξιούρουπα, Μαρίνο Σατσιά, Κώστα Κωνσταντίνου, Λοΐζο Μαυρουδή και Σπύρο Νεοφυτίδη.

Οι φίλαθλοι καλούνται να επιλέξουν από τα δέκα καλύτερα γκολ, τα τρία κορυφαία τα οποία θα βραβευθούν στα PASP Football Awards της φετινής σεζόν, τα οποία θα μεταδώσει ζωντανά η Primetel. Οι ψήφοι των φιλάθλων, της επιτροπής και των ίδιων των 10 ποδοσφαιριστών θα αναδείξουν την τελική κατάταξη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα 10 καλύτερα γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος 2018/19 (κανονική διάρκεια) και να επιλέξετε τα τρία καλύτερα ψηφίζοντας εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ