aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΨάχνει παίκτες, περιμένει τον Μπρέζετς, «όχι» από ΜακΦάντεν!

Ψάχνει παίκτες, περιμένει τον Μπρέζετς, «όχι» από ΜακΦάντεν!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κιτρινοπράσινοι ψάχνουν για παίκτες από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, έναν σούτιγκ-γκαρντ και έναν πάουερ-φόργουοντ. Η τεχνική ηγεσία συλλέγει στοιχεία για τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο και τα αξιολογεί και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ επιθυμούν να έχουν μαζί τους -για μιαν ακόμη σεζόν- τον Πρίμοζ Μπρέζετς. Ο Σλοβένος άλλοτε άσος του ΝΒΑ, είχε πρόθεση να τερματίσει την (πλούσια) καριέρα του, αλλά στη Λάρνακα τον θέλουν να παραμείνει και ήδη έχουν γίνει επαφές με τον παίκτη, από τον οποίο αναμένουν την απάντηση του.

Εν τω μεταξύ, στην ΑΕΚ υπήρξε και θέμα ΜακΦάντεν (για το οποίο είχαμε κάνει αναφορά πριν από ένα μήνα και κάτι μέρες). Ωστόσο, ο Αμερικανός περιφερειακός άσος έχει ζητήσει πολλά λεφτά και σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας, η περίπτωση του έχει εγκαταλειφθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ