aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρωτοκλασάτες κυπριακές ομάδες αξιολογούν τον Γοδόι

Πρωτοκλασάτες κυπριακές ομάδες αξιολογούν τον Γοδόι

Βάσει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Lamia Ole», o πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και του Παναιτωλικού, Φερνάντο Γοδόι, προτάθηκε στη Λαμία, αλλά πολύ δύσκολα θα απασχολήσει σοβαρά η περίπτωση του το φετινό καλοκαίρι. Και το πάει ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι ο παίκτης έχει προταθεί και σε συλλόγους στην Κύπρο και «φαίνεται πως ομάδα από τις πρωτοκλασάτες του νησιού εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του».

Εξάλλου, όπως αφήνεται να νοηθεί στο δημοσίευμα «ένας κυπριακός σύλλογος (σ.σ. από τους μεγάλους) έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να έρθει πιο κοντά στα οικονομικά “θέλω” του Αργεντινού χαφ, πράγμα που εξ’ αρχής για τη Λαμία ήταν “αγκάθι”. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι θέλουν να ρίξουν το μπάτζετ της νέας σεζόν».

Υπενθυμίζεται πως τον Γοδόι, ο οποίος ανήκει στην Ταγιέρες, είχε προτείνει στη Λαμία ο ατζέντης Ντε Μπαρτόλο στην πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη. Ο 29χρονος μέσος, από το Καλοκαίρι του 2016 που αποχώρησε από τον Ατρόμητο μέχρι σήμερα, έπαιξε σε ομάδες της πατρίδας του όπως η Γοδόι Κρουζ, η Ταγιέρε Κόρδοβα και η Αλδοσίβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ