aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρώτο τζάμπολ στη σεζόν με ντέρμπι

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του φετινού καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος ανδρών ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας, με τους πρώτους αγώνες να πραγματοποιούνται σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα έχουμε τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Κεραυνός και ΕΘΑ-Παραλίμνι, ενώ η αυλαία της 1ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων. Θυμίζουμε πως ρεπό στην πρεμιέρα έχει ο ΑΠΟΠ Πάφου.

ΑΕΚ – Κεραυνός: Αρχή με ντέρμπι στο Κίτιον για την ΟΠΑΠ Basket League, με την ΑΕΚ και τον Κεραυνό (16:00, Cytavision 6) που πέρσι συμμετείχαν στους τελικούς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου να αγωνίζονται μεταξύ τους, με σκοπό το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Βέβαια τα δύο σωματεία αγωνίστηκαν μεταξύ τους φέτος και για το ΟΠΑΠ Super Cup ανδρών, όπου η λαρνακιώτικη ομάδα είχε πάρει τη νίκη (79-78), μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Παράλληλα, και οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί σε ευρωπαϊκούς αγώνες, έχοντας δώσει και αρκετά φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας πως και φέτος η δυναμική τους θα είναι μεγάλη και θα έχουν ως στόχο την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων.

ΕΘΑ – Παραλίμνι: Δύο ώρες αργότερα (18:00) θα δοθεί και το τζάμπολ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», με την ΕΘΑ να υποδέχεται το Παραλίμνι. Και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν θετικά τις φετινές τους υποχρεώσεις. Από τη μία, στην ΕΘΑ θέλουν όπως στη φετινή σεζόν η ομάδα να είναι πιο ανταγωνιστή από πέρσι, με σκοπό να διεκδικήσει τη διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την άλλη, η ΕΝΠ ήταν η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία, με τους στόχους των «βυσσινί» να παραμένουν οι ίδιοι και φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ