aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρώτη προπόνηση στο νέο της «σπίτι»

Πρώτη προπόνηση στο νέο της «σπίτι»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πρώτη της προπόνηση στο «ΑΕΚ Αρένα» θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΑΕΚ, στην παρουσία και φίλων της ομάδας. Για πολλούς μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική η σημερινή μέρα μιας και θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά το γήπεδο, από τους ποδοσφαιριστές.

Άπαντες ανυπομονούν να πάρουν γεύση από το νέο γήπεδο, μιας και είναι διαφορετικό να το βλέπουν σε φωτογραφίες από το να προπονηθούν σε αυτό.

Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε χθες σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τη σημερινή μέρα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη (8/9) η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα προπονηθεί για πρώτη φορά στο “ΑΕΚ Αρένα”, με την προπόνηση να αποτελεί την τελευταία δοκιμή πριν από την επίσημη πρεμιέρα του ιδιόκτητου ποδοσφαιρικού μας γηπέδου.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 18:00 και ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να την παρακολουθήσει από όλες τις εξέδρες του γηπέδου και όχι μόνο από την ανατολική, δύο μόνο 24ωρα πριν από την ιστορική πρεμιέρα με την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (Σάββατο 10/9, 18:00).

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να έρθουν στο γήπεδο με την κάρτα τους, καθώς θα λειτουργήσουν δοκιμαστικά όλα τα συστήματα του σταδίου και οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους. Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική εξέδρα».

Τα πάντα, λοιπόν, είναι έτοιμα για να μπει η ομάδα στο νέο της γήπεδο, στο νέο της «σπίτι», το οποίο όλοι αναμένουν ότι θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ αγωνιστικά και θα την καθιερώσει ως μια μόνιμη πρωταγωνίστρια και διεκδικήτρια τίτλων. Η προσέλευση του κόσμου πλέον θα είναι μεγαλύτερη, το γήπεδο θα αποτελεί μια «καυτή» έδρα, ακόμη και αν δεν γεμίζει και σίγουρα οι παίκτες θα έχουν πολύ περισσότερα κίνητρα για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Σήμερα, λοιπόν, είναι η τελική πρόβα του «ΑΕΚ Αρένα». Ένα γήπεδο που χτίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και άπαντες στον σύλλογο είναι περήφανοι βλέποντας όλα όσα πέτυχαν τον τελευταίο χρόνο.

Σήμερα Μοϊσόφ και Τρισκόφσκι

Πρωινή προπόνηση συμπεριλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για την ΑΕΚ, με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, πλην των Τρισκόφσκι και Μοϊσόφ. Οι δύο Σκοπιανοί από σήμερα θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, μιας και επέστρεψαν χθες στην Κύπρο. Ο Καταλά προπονείται κανονικά και αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του σαββατιάτικου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ