aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρότειναν Ραφαέλ Τιέρε και έγινε διερευνητική επαφή (vids)

Πρότειναν Ραφαέλ Τιέρε και έγινε διερευνητική επαφή (vids)

Σε δύο από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου, προτάθηκε αμυντικός από τη Βραζιλία. Δεν πρόκειται για παίκτη ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο β’ εάν έλθει στην Κύπρο, αλλά για ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις και φουλ συμμετοχές. Ιδιαίτερα στην Γκρέμιο στην οποία ανήκει. Πρόκειται για τον Ραφαέλ Τιέρι ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ και είναι 27 ετών.

Εντάξει, απλά προτάθηκε θα μπορούσε να πει κάποιος, όπως δεκάδες άλλοι παίκτες. Ναι, τον συγκεκριμένο παίκτη όμως, η μία εκ των δύο ομάδων τον αξιολόγησε με θετικό βαθμό και ρώτησε κιόλας να μάθει κάποια πράγματα σχετικά με την αξία του.

Ο Τιέρι αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός με μεγάλη επιτυχία σε Σαπεκοένσε μετά από την αεροπορική τραγωδία στο Μεδεγίν της Κολομβίας όπου «ξεκληρίστηκε» η ομάδα και επέζησαν ελάχιστα άτομα, καθώς και σε Σπορτ Ρεσίφε.

Aν αποφασιστεί να γίνει οποιαδήποτε κίνηση απόκτησής του, το κασέ του δεν θεωρείται απαγορευτικό, ενώ θα είναι με τη μορφή δανεισμού. Το συμβόλαιό του με την Γκρέμιο ολοκληρώνεται στις 31/12/2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ