aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠροτάθηκε ο Βανσάν Λαμπάν

Προτάθηκε ο Βανσάν Λαμπάν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τρέχουν με… χίλια οι μετεγγραφικές εξελίξεις στον Ερμή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Βανσάν Λαμπάν έχει προταθεί στην αραδιππιώτικη ομάδα και η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του συλλόγου. Αυτό που προβληματίζει είναι η απραξία του Κυπροποιημένου Γάλλου, αλλά και το υψηλό του συμβόλαιο.

Δίχως αμφιβολία, όμως, ο Λαμπάν αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις, βοήθειες αλλά και προσωπικότητα στη μεσαία γραμμή. Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζουν στον Ερμή από την κυπριακή αγορά,  ενώ υπάρχουν και μία-δυο άλλες επιλογές με τις οποίες γίνονται επαφές.

Κινητικότητα υπάρχει και για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού με τις εξελίξεις σε αυτή την περίπτωση να υπολογίζονται από βδομάδας. Πάντως, μέχρι σήμερα έχουν αποκτηθεί οι Ντιμιτάρ Μακρίεφ και Φρανσίς Γκάνγκα. Το ευχάριστο είναι ότι και οι δυο ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τα εργομετρικά τεστ, δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και εκτός απροόπτου θα είναι και βασικοί στην αναμέτρηση με την ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ