aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρόταση κυπριακής ομάδας στον Βιγιανουέβα της Μάλαγα με κασέ €170.000

Πρόταση κυπριακής ομάδας στον Βιγιανουέβα της Μάλαγα με κασέ €170.000

Πρόταση κυπριακής ομάδας για τον κεντρικό αμυντικό της Μάλαγα, Μίκελ Βιγιανουέβα (αριστερά στη φωτό σε μονομαχία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο) αποκαλύπτει η ιστοσελίδα meczyki.pl. Σε ρεπορτάζ της για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ζαγκουέμπιε Λούμπιν σημειώνεται πως προκύπτει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Βενεζουελάνο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ.

Το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα ολοκληρώνεται τέλος της σεζόν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βαγιανουέβα που έχει απολαβές κοντά στις 170.000 ευρώ ετησίως έχει δεχθεί πρόταση και από κυπριακή ομάδα, χωρίς να διευκρινίζει από ποια.

Τη φετινή σεζόν ο ύψους 1.92μ. αμυντικός κατέγραψε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ με τη φανέλα της Μάλαγα. Τις 11 φορές έπαιξε ως αριστερός μπακ και τις έξι στο κέντρο της άμυνας. Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2018-19 ήταν στην Χιμνάστικ (17 συμμετοχές), ενώ προηγουμένως θήτευσε για 12 μήνες στη Μάλαγα καταγράφοντας άλλες 17 συμμετοχές. Στην καριέρα του έπαιξε σε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα της La Liga, ενώ είναι διεθνής (27 συμμετοχές, 2 γκολ) με τη Εθνική Βενεζουέλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ