aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρώτα θα κοιτάξει το γόητρό της

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όταν ένα παιχνίδι καλαθόσφαιρας, σε νοκ άουτ διπλών αναμετρήσεων, τελειώνει με διαφορά 30 πόντων, τότε -για τους πολλούς- ο επαναληπτικός είναι μια τυπική διαδικασία… Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Τετάρτης, δεν τα κατάφερε καθόλου καλά στην έδρα της λιθουανικής Νέβεζις, η οποία με παρακαταθήκη το +30 (90-60 το σκορ) έρχεται στην Κύπρο, για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europe cup. Για να βρεθούν οι πρασινοκίτρινοι στους ομίλους, θα πρέπει να ανατρέψουν αυτήν την τεράστια διαφορά, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Οι Λιθουανοί απέδειξαν γιατί στη χώρα τους η καλαθόσφαιρα είναι κάτι σαν… ιερό δισκοπότηρο. Έδειξαν το ταλέντο τους, μέσα από μια ομάδα που μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα. Απέναντι σε αυτήν την ομάδα, η ΑΕΚ στον επαναληπτικό, πρώτα θα κοιτάξει το γόητρό της, δηλαδή να φθάσει στη νίκη και όσο για το «θαύμα»… βλέπουμε.

Παρά τις δυσκολίες, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει καθήκον να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας, που τους έκανε περήφανους τα τελευταία χρόνια σε Κύπρο και Ευρώπη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ