aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρόστιμα… παντού!

Πρόστιμα… παντού!

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ανάλογες ποινές. Αυτή τη φορά δεν έπεσαν βαριές καμπάνες, παρά μόνο τσουχτερά πρόστιμα.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας  για τον αγώνα πρωταθλήματος Cyta Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας 21.10.2017:

(α) για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (γ) (1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2017-2018.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για ρίψη αντικειμένων προς την αντίπαλη κερκίδα κατά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/21.10.2017.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού /21.10.2017.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού /21.10.2017:

(α) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας προς ποδοσφαιριστές την αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (από 25-30‘ λεπτό του αγώνα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΠΑΦΟΣ FC – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/21.10.2017:

(α) Για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΠΑΦΟΣ F C – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/21.10.2017:

(α) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 2 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας στο 73ο λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικινδύνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (γ) (1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(ε) για ρίψη αντικειμένων μπροστά από τις εξέδρες του σταδίου κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/21.10.2017.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΡΗΣ Λεμεσού/22.10.2017.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΡΗΣ Λεμεσού/22.10.2017.

Απόφαση: Πρόστιμο.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ