aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρόσκαιρες φωνές, «τυφλή» δικαιοσύνη

Πρόσκαιρες φωνές, «τυφλή» δικαιοσύνη

H ΑΕΚ φωνάζει για τον εξάμηνο αποκλεισμό του Τσάβι Ρόκα και τις ποινές που της επιβλήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή. Επιχειρεί με κάθε τρόπο να πείσει την κοινή γνώμη ότι αδικήθηκε από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη και να αποδείξει ότι ο διαιτητής Ιωάννης Χριστοδούλου έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνος. Στον Απόλλωνα αναδεικνύουν τη σπουδαία δουλειά του νομικού τμήματος της εταιρείας, στο οποίο πιστώνεται το γεγονός πως ο Αμρ Ουάρντα γλίτωσε με πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Σύνηθες φαινόμενο στον μικρόκοσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Η διαπίστωση προφανώς και δεν αφορά (μόνο) την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, αλλά τις πλείστες— αν όχι όλες— τις κυπριακές ομάδες, οι οποίες υψώνουν το λάβαρο της επανάστασης όταν νιώσουν αδικημένες ή ακόμα χειρότερα πανηγυρίζουν για μία κερδισμένη νομική μάχη. Όμως, αγνοούν ότι στο παρελθόν ήταν στην αντίπερα όχθη του ποταμού ή ότι με μαθηματική ακρίβεια θα βρεθούν σε αυτήν.

Η δικαιοσύνη (και) στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι… τυφλή, κι όσο οι φωνές των ομάδων είναι πρόσκαιρες, ανάλογα με τα συμφέροντά τους, οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή θα πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ