aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Προσελκύει τους απαραίτητους ο ΑΠΟΕΛ, φαβορί ο Άγιαξ, υπολογίστε ότι...»

«Προσελκύει τους απαραίτητους ο ΑΠΟΕΛ, φαβορί ο Άγιαξ, υπολογίστε ότι…»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα Voetbalzone.nl έκανε ο πολυθεσίτης άσος της ΑΕΚ Έκτορ Χέφελ, ενόψει των αναμετρήσεων του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ.

Αρχικά σημείωσε για το ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλή επιρροή. Δεν θα έλεγα ότι θα είναι εύκολο για τον Άγιαξ. Πρέπει να υπολογίσεις ότι θα αγωνιστεί στους 36 βαθμούς Κελσίου και με 75% υγρασία. Αν αγωνιστείς σ’ ένα παιχνίδι στον ήλιο, θα πρέπει να πάρεις λίγο οξυγόνο μετά από πέντε καλά τρεξίματα. Αυτό φαίνεται, ειδικότερα εάν έρχεσαι από την Ολλανδία ή άλλη χώρα που είναι πιο δροσερή και δεν είσαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις».

«Λόγω της ζέστης δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται εδώ, το Χειμώνα είναι διαφορετική ιστορία. Πάντα βοηθάει όταν αγωνίζονται κόντρα σε συλλόγους που δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Δεν μπορείς να φτάσεις μια μέρα πριν από τον αγώνα και να συνηθίσεις στη ζέστη», συνέχισε και κατέληξε:

«Πρέπει να βάλεις πίεση και να σκοράρεις για να γίνει η ρεβάνς πολύ πιο εύκολη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τις κυπριακές ομάδες. Υπάρχουν πολλοί ξένοι και αυτόματα έχει ανέβει η ποιότητα και ο ανταγωνισμός. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι πιστεύει ο κόσμος και ο ΑΠΟΕΛ έχει επίσης καλή ομάδα που προσελκύει τους απαραίτητους παίκτες. Είναι πολύ καλοί στο να… σκοτώνουν τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να πω ειλικρινά ότι θα είναι δύσκολο για το AΠΟΕΛ, ο Άγιαξ είναι το φαβορί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ