aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Προκαλώ την ΑΕΚ να μελετήσει το βίντεο»

«Προκαλώ την ΑΕΚ να μελετήσει το βίντεο»

Την απορία και την έκπληξή του εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Goal», ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, για το ύφος και τις υποδείξεις της ΑΕΚ στη χθεσινή της ανακοίνωση. «Μείναμε  έκπληκτοι από την ανακοίνωση της ΑΕΚ και δεν ξέρω πού αποσκοπεί αυτό. Δεν δεχόμαστε από κανένα να μας κάνει υποδείξεις, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε σε τι αποσκοπεί να αναφέρεται η ΑΕΚ σε επεισόδια που έγιναν στο παρελθόν. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να πιάνει στο στόμα του τον κόσμο της ΑΕΛ».

Και συνέχισε: «Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχουμε πρόβλημα με καμία ομάδα σε διοικητικό επίπεδο και συνεργαζόμαστε με όλους και είναι ανώφελο η ΑΕΚ να ανοίγει τέτοια κεφάλαια σε μια περίοδο που η κοινωνία και το ποδόσφαιρο έχουν ανάγκη από βοήθειες από όλους μας. Προκαλώ την ΑΕΚ να μελετήσει το βίντεο του αγώνα και αν παρατηρήσει οποιονδήποτε παίκτη της ομάδας μας ή κάποιο άτομο που ήταν στον πάγκο να κάνει χειρονομία, να προχωρήσουμε μαζί σε καταγγελία και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Είμαστε σίγουροι όμως, ότι κανείς δεν έκανε χειρονομία. Και πέρσι την ίδια αντιμετώπιση είχαμε στο γήπεδο της ΑΕΚ».

Καυστική ανακοίνωση για Τράττο-Σωτηρίου και καταγγελία

Σοβαρή καταγγελία της ΑΕΛ στην ΟΥΕΦΑ για ρατσιστική συμπεριφορά!

«Δεν δεχόμαστε από την ΑΕΛ να μας κάνει μαθήματα αρχών και αξιών»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ