aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προεδρικές εξηγήσεις για την άσχημη πορεία

Απευθυνόμενος στον κόσμο της ΑΕΚ, ο Αντρέας Λευκαρίτης δίνει εξηγήσεις μέσω ανάρτησής του στο Facebook για την άσχημη πορεία της καλαθοσφαιρικής ομάδας στη φετινή σεζόν.

«Προς όλους τους αγνούς φιλάθλους που αγαπάνε την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ. Ξέρω ότι στη φετινή σεζόν σας έχουμε απογοητεύσει. Ευτυχώς ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς και υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα διορθώσουμε. Το άσχημο ξεκίνημα μας οφείλετε στο ότι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το ρόστερ της περσινής ομάδας και να προσθέσουμε στην ομάδα καινούριους καλαθοσφαιριστές», τονίζει αρχικά και συνεχίζει:

«Φέραμε παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους, αλλά λίγο κάποιοι τραυματισμοί και λίγο το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν έδεσαν με το όλο σύνολο, έπρεπε να αλλάζουμε καλαθοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλω να ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα, όπως κάθε χρόνο και σας υποσχόμαστε ότι το πρωτάθλημα θα έρθει ξανά στη Λάρνακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ