aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠπεκρής για επιστροφή κόσμου στα γήπεδα: «Πέραν του 50% στα ευρωπαϊκά»

Ππεκρής για επιστροφή κόσμου στα γήπεδα: «Πέραν του 50% στα ευρωπαϊκά»

Ο πρόεδρος Εθνικών Ομάδων και αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Μιχάλης Ππεκρής, μίλησε σήμερα στον Σούπερ Σπορ FM για τα φιλικά της Κύπρου με την Ουγγαρία και την Ουκρανία, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Μάλιστα, πιστεύει πως στα ευρωπαϊκά ματς το ποσοστό προσέλευσης θα ξεπεράσει στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Για τα φιλικά με Ουγγαρία και Ουκρανία: «Τα δύο φιλικά ήταν πολύ σημαντικά για να μπορέσει ο προπονητής να βγάλει συμπεράσματα. Αρκετά παιδιά δεν μπόρεσαν να είναι στην αποστολή. Είδαμε πολλά θετικά σημάδια και στα δύο παιχνίδια. Και με την Ουγγαρία που θεωρώ ότι ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι αλλά και χθες, δυστυχώς είδαμε νωρίς κόκκινη κάρτα».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Πιστεύω θα περάσουμε το 50% όταν γίνουν τα ευρωπαϊκά, έτσι το βλέπω εγώ. Όταν ακολουθούμε τους κανόνες υπάρχει σωστό αποτέλεσμα. Πιστεύω αν εμβολιαστεί ο κόσμος θα ανοίξουν τα πάντα. Άρχισε η κανονικότητα στην Ουκρανία. Κι εμείς είχαμε το τεστ».

Για την Εθνική: «Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν να είναι προτεραιότητα τους η Εθνική. Περιμένουμε να το δούμε και από τους παράγοντες αυτό. Είναι κάτι που το θέλει και ο κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ