aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠουρσαϊτίδης: «Να έχουμε σκυμμένα κεφάλια, σήμερα ένιωσα τον κόσμο»

Πουρσαϊτίδης: «Να έχουμε σκυμμένα κεφάλια, σήμερα ένιωσα τον κόσμο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε μετά το τέλος της σπουδαίας νίκης που πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα επί της ΑΕΚ με 1-0 ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής σημείωσε πως η ομάδα του ήταν πιο απειλητική, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν με σκυμμένα κεφάλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όσον αφορά το παιχνίδι, ο συνάδελφος με κάλυψε. Νομίζω δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, είχε κάποιες προϋποθέσεις αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Παίζαμε με μια ομάδα που ακόμα και στα κακά της κέρδιζε και αυτό λέει πολλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα ακόμα δεν είναι ούτε καν στα μέσα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Να έχουμε σκυμμένα τα κεφάλια, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωράμε. Σήμερα ένιωσα τον κόσμο μας να είναι ο 12ος παίκτης.

Εκεί που τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Κάτω κεφάλια και προχωράμε. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο. Yπάρχει ένα κορμός, μια νοοτροπία. προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Παρόλο που χάσαμε καλούς παίκτες, είμαστε και πάλι εδώ».

Για τον Κωστή και το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Δεν ξέρουμε, ένιωσε μια ζάλη και έπρεπε να αντικατασταθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ