aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΠουλάνε, αλλά δεν εκδίδουν αποδείξεις στο ΓΣΠ

Πουλάνε, αλλά δεν εκδίδουν αποδείξεις στο ΓΣΠ

Οι καντίνες, οι οποίες λειτουργούν στο γήπεδο ΓΣΠ, δεν εκδίδουν καμία απόδειξη για οποιανδήποτε αγορά προϊόντων (π.χ. καφέ, νερό, σάντουιτς, τσιπς, κ.λπ.). Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ – Αναγέννηση Δερύνειας στις 18/9/2016 παράγγειλα από την καντίνα του γηπέδου στη δυτική κερκίδα, μαζί με δύο φίλους μου, φραπέ, αναψυκτικό και νερό.

Όταν μας έφερε τα προϊόντα ο εργαζόμενος, ζητήσαμε απόδειξη και μας ανέφερε επί λέξει ότι «εμείς δεν εκδίδουμε καμία απόδειξη και όπου θέλετε πηγαίνετε». Όταν αναζητήσαμε τον υπεύθυνο, ο εργαζόμενος μας έδωσε ένα τηλέφωνο να τον πάρουμε την επομένη το πρωί!

Σημειώνεται ότι, εδώ και λίγο καιρό απαγορεύεται η μεταφορά οποιωνδήποτε προϊόντων (φαγητών και ποτών) εντός του χώρου των κερκίδων. Μήπως αυτό γίνεται για να αναγκάζεται ο απλός πολίτης να αγοράζει προϊόντα εντός γηπέδου σε πολύ ακριβότερη τιμή και χωρίς απόδειξη;

Ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης με χθεσινές δηλώσεις του στη στήλη επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν εκδίδονται αποδείξεις από τις καντίνες που λειτουργούν στο στάδιο, όμως μας επεσήμανε ότι οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται, είναι αναρτημένες στις καντίνες και τις γνωρίζει ο καταναλωτής.

Η μη έκδοση αποδείξεων, αποδίδεται από τον διευθυντή του σταδίου στην έλλειψη χρόνου, διότι οι πωλήσεις από τις καντίνες των σταδίων, γίνονται κυρίως στα 15 λεπτά που διαρκεί το ημίχρονο. Ο διευθυντής του σταδίου, ήταν ενήμερος για τις καταγγελίες του αναγνώστη μας και όπως μας είπε, η σχετική καταγγελία κοινοποιήθηκε και προς τον Γενικό Ελεγκτή γι’ αυτό και ο ίδιος αναμένει με ενδιαφέρον τη γνωμάτευσή του.

Η απαγόρευση της μεταφοράς τροφίμων στα στάδια, όπως μας είπε, επιβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και για να στηρίξει τη θέση του, μας ανέφερε ότι μέσα σε σάντουιτς που μετέφερε φίλαθλος, εντοπίστηκε φωτοβολίδα.

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ