aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠού να βρεις σήμερα Μιχαλάκη και Ράινερ

Πού να βρεις σήμερα Μιχαλάκη και Ράινερ

Οι γκολτζήδες είναι —δικαίως— οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές. Πληρώνονται αδρά για να σκοράρουν κι όσοι τα καταφέρνουν πληρώνονται ακόμη πιο αδρά. Είτε μιλάμε για το πρωτάθλημα στο Γιβραλτάρ, είτε για την Πρέμιερ Λιγκ, είναι κανόνας.

Αυτό που προκαλεί (μεγάλη) εντύπωση είναι ότι τα τελευταία χρόνια κατηφορίζουν στο νησί μας, σέντερ φορ, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν στενή σχέση με… τα δίχτυα, αλλά σκοράρουν κάθε μεγάλη εθνική επέτειο. Ποδοσφαιριστές που αμείβονται με 200 και 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως, στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τελειώνουν πρωτάθλημα των 32 και των 36 αγωνιστικών με 1-2 γκολ! Κι είναι κι ορισμένοι που συμπεριφέρονται λες και κάνουν χάρη στις ομάδες μας.

Ο Μιχαλάκης Κωνσταντίνου που θεωρείται ο κορυφαίος Κύπριος σέντερ φορ όλων των εποχών πριν κλείσει τα 19 του χρόνια, είχε στο Παραλίμνι 31 γκολ σε 68 ματς! Και στα τελειώματά του στην Ομόνοια, 34 γκολ σε 59 ματς. Ούτε με τα κιάλια δεν βρίσκουμε σήμερα Μιχαλάκηδες ή Ράινερ Ράουφμαν, ο οποίος πετύχαινε 40 γκολ σε μία σεζόν. Αυτοί οι… φρέσκοι για να βάλουν τα γκολ που πετύχαινε ο Γερμανός σε μία σεζόν, πρέπει να ζήσουν δύο ζωές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ