aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠου ειναι οι 30.000 κάρτες φιλάθλου;

Που ειναι οι 30.000 κάρτες φιλάθλου;

Ο Απόλλωνας έχει μια τεράστια πρόκληση ενώπιον του για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Βασιλεία, ενώ τεράστια είναι και αυτή της ΑΕΚ με αντίπαλο την Τρεντσίν.

Παρ’ όλα αυτά ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί με οπαδούς που δεν θα ξεπερνάνε τις 2500 στον αριθμό, ενώ η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει περισσότερους από 4500. Και γι’ αυτό διότι φρόντισε ο ΚΟΑ με την ετσιθελική του απόφαση να μην επιτρέψει τουλάχιστον τα παιχνίδια αυτά να διεξαχθούν χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Κοντά στις 30.000 λένε πως έκαναν κάρτα φιλάθλου σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΚΟΑ Κλέανθη Γεωργίαδη όμως ο κόσμος στην πρεμιέρα πρωταθλήματος ήταν κατά πολύ λιγότερος σε σχέση με την χωριτικότητα των γηπέδων. 

Στο ΓΣΠ για το ματς του Απόλλωνα μιλούν για προσέλευση 2500 φιλάθλων και δεν θα έχει διαφορά αν ο Απόλλωνας αγωνιζόταν κεκλεισμένων των θυρών στον αγώνα με τη Βασιλεία.

Και όλα αυτά σε πλέι-οφ Γιουρόπα Λιγκ, ένα σκαλοπάτι πριν από τους ομίλους και που αν επιτύχουν τον στόχο τους οι ομάδες μας θα βγουν με ανακοινώσεις να εκθειάζουν τις επιτυχίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ