aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠόσο εύκολα παραπλανούν τον κόσμο (τους)...

Πόσο εύκολα παραπλανούν τον κόσμο (τους)…

Τηρούν «σιγήν ιχθύος» για τα οικονομικά τους προβλήματα -ενίοτε σοβαρά-, και μία από τις επιδιώξεις τους ώστε να ανασάνει το ταμείο και να γίνουν πιο εύκολα τα επόμενα βήματα όσον αφορά στον σχεδιασμό, είναι να πουλήσουν παίκτες τους οποίους ο κόσμος επιθυμεί να διατηρηθούν στο ρόστερ.

Τέτοια κάνουν οι διοικήσεις αρκετών ομάδων. Μεγάλων και μικρομεσαίων. Αλλά έχουν το χάρισμα οι παράγοντες να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει πως οι παίκτες θέλουν να φύγουν από μόνοι τους για να παίξουν σε μία ομάδα που θα τους πληρώνει καλύτερα, ενώ «φταίνε και οι δημοσιογράφοι που διαρρέουν τις πληροφορίες και δημιουργούν προβλήματα».

Είναι και κάποιοι άλλοι που κόβουν ετσιθελικά λεφτά από τις απολαβές κάποιων παικτών, μα όταν αυτοί νομότυπα κλείσουν σε ομάδα του εξωτερικού, ξαφνικά θυμούνται πως δικαιούνται λεφτά επειδή όπως υποστηρίζουν, αυτοί οι ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο… που δεν διατηρούν! Κι όποιος κατάλαβε… κατάλαβε. Υπάρχει άλλωστε ένα παράδειγμα πάρα πολύ πρόσφατο που αφορά σε μικρομεσαία ομάδα.

Αυτοί είστε. Ποιος είναι αυτός που κάνει σωστά τη δουλειά του όμως και ποιος όχι, φαίνεται στην πορεία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ