aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠώς ο Covid-19 έβαλε στους προέδρους τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι

Πώς ο Covid-19 έβαλε στους προέδρους τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι

Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι έβαλε ο Covid-19 στις διοικήσεις των συλλόγων Α’ Κατηγορίας και φυσικά, στους αρμόδιους περί θεμάτων μετεγγραφών. Σε συνδυασμό φυσικά με το πλάνο της ΚΟΠ, που θέλει το πρωτάθλημα να τελειώνει νωρίτερα.

Οι πλείστες ομάδες έχουν κλείσει ποδοσφαιριστές και μένουν τα τυπικά, ενώ άλλες άρχισαν τις ανακοινώσεις περί κατ’ αρχήν συμφωνίας. Είναι μακράν ο πιο έντονος… μετεγγραφικός Δεκέμβριος, από τότε που εισήχθη στο ποδόσφαιρό μας η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος.

Βλέπετε, η απαραίτητη και υποχρεωτική απομόνωση των ποδοσφαιριστών με την έλευσή τους από το εξωτερικό, στερεί από τις ομάδες να φέρουν ποδοσφαιριστή και αν είναι προπονημένος, να μπει αν είναι απαραίτητο την επομένη σε παιχνίδι (κάτι που γίνεται αραιά και που).

Τώρα, θα μπει καραντίνα ο νεοφερμένος, θα χάσει προπονήσεις και θα χρειαστεί τον απαραίτητο χρόνο επανένταξής του σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης. Επομένως, οι σύλλογοι Α’ Κατηγορίας τρέχουν να φέρουν παίκτες προτού έρθει ο Ιανουάριος, ώστε εντός του να έχουν διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προλάβουν να συνεισφέρουν σημαντικά στη συνέχεια της σεζόν.

Διότι διαφορετικά, αν είναι να έρθουν τέλη του πρώτου μήνα του 2021, γύρω στα μέσα του Φεβρουαρίου θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλιο… Ώσπου να προσαρμοστούν και να μάθουν τη νέα ομάδα τους… το πρωτάθλημα θα τελειώσει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ